SVÆV i trækronerne

SVÆV er en gynge, der giver dig mulighed for at skabe dit eget private rum i trætoppene. Du forsvinder fra jordens overflade, og eleverer dig op til dit eget gemmested. Dette behov har vi også som voksne, selvom gemmesteder, med fred og ro til fordybelse, ikke er mange steder at finde.

Når du sætter dig i SVÆV vil du føle en omfavnelse af naturen. Dette sker både gennem selve gyngens tryghedsgivende form, og i det du hiver dig op imellem trækronerne.  SVÆV skaber et naturligt privat rum, i det offentlige rum, hvor man kan tænke, lære, reflektere, slappe af, være sig selv og bruge sine sanser. Du får som bruger mulighed for at interagere med designet, da du selv kan bestemme hvilken højde du vil svæve op i.

SVÆV er udviklet til Kulturrummet i Thisted, men er et koncept der kan benyttes i private haver, skoler, skove eller byens parker.

SVÆV giver mulighed for at komme op og se tingene fra et nyt perspektiv. Da du kommer op og udnytter en rumlighed i parken, som ellers blot er forbeholdt fuglene.

SVÆV består af en sekskantet lærketræsramme, med et blødt flettet sæde i tjæret kunsthamp. De kan nemt stables oveni hinanden og fylder minimalt ved opmagasinering. Hejsesystemet er enkelt,  baseret på sejlskibenes brug af taljer til kraftudveksling, der gør det muligt at hejse større vægt end man ellers ville kunne hive.

Anemoner, B¯geskoveSvæv5 Svæv4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *